Blauwe Digizone: we belonen nieuwsgierigheid

Nieuwsgierigheid is een groot goed. In onze cursussen krijgen we vaak de vraag ‘Kan ik dat ergens lezen?’ of ´Kun je dat filmpje mailen?’ Op die vraag kunnen we vanaf nu antwoorden: ‘Ja, kijk maar eens op onze Blauwe Digizone. Alle deelnemers aan onze cursussen krijgen vanaf nu een digitale code, waarmee ze een kijkje kunnen nemen in een grote hoeveelheid achtergrondinformatie. De informatie is overzichtelijk gerangschikt volgens de hoofdstukken van het Blauwe Boekje. Wordt u nieuwsgierig naar onze digitale databank? Bestel het Blauwe Boekje (hieronder), daarin treft u de digitale code die toegang geeft tot de databank.

Voor ex-deelnemers:
Alle deelnemers aan onze cursussen krijgen voortaan het Blauwe Boekje gratis uitgereikt. Maar ook u kunt als ex-deelnemer het boekje bestellen. U betaalt slechts € 4,50 per stuk (voor niet-deelnemers kost het boekje € 8,50) + verzendkosten. Mail naar pensioeninzicht@stavoor.nl en vermeld het aantal boekjes en het postadres waarop u de boekjes wilt ontvangen. We sturen u dan een factuur. Na betaling zullen de boekjes naar u verzonden worden.

 
Voor bedrijven:
U kunt het boekje, tegen kostprijs (€ 8,50 per stuk) en verzendkosten, bestellen. Mail naar pensioeninzicht@stavoor.nl en vermeld het aantal boekjes en het postadres waarop u de boekjes wilt ontvangen. We sturen u dan een factuur. Na betaling zullen de boekjes naar u verzonden worden.

Terug