Ervaring PIZ-deelnemer Klaas Rispens

Klaas Rispens, tot voor kort werkzaam bij de Mesdag Kliniek, zat in december in onze cursus in Schoorl. Hij stuurde dit mailtje: “Om te beginnen is de cursus zeer bevallen! Helaas was ik niet fit, maar ondanks dat heb ik er wel voldoende aan gehad. Ook omdat ik natuurlijk veel van de anderen gehoord en gezien heb.
Mijn contactpersoon op de Van Mesdagkliniek heeft dit heel enthousiast opgepakt; ze was heel blij met mijn verhaal en beveelt dit ook bij anderen aan. Mijn collega’s en leidinggevenden heb ik ook enthousiast gezegd dat de cursus goed bevallen is en meerwaarde heeft. Enkele collega’s hebben mij gemeld dat zij, na mijn verhaal, ook over enige tijd belang bij de cursus hebben.

Mijn afscheid op donderdag 28 januari was mooi en respectvol. We hebben een bijeenkomst gehad met mijn team en een aantal andere collega’s; zijn wezen borrelen in mijn vroegere stamkroeg in Groningen en daarna tapas gegeten. Alles was zeer geslaagd. Ik had op woensdag een afscheidsmail aan alle medewerkers van de kliniek gestuurd en daar heb ik zeer veel positieve reacties op gehad. Dat heeft mij goed gedaan! En mijn pensioen bevalt prima!” www.facebook.com/FPC-Dr-S-van-Mesdag-178095778908365/


Terug