Het team

Erna Raijmakers

Senior trainer/adviseur/coach. Verbinding bevorderen en een plezierige, veilige, ontmoetingsplek creëren. Vandaaruit mensen helpen om, weer, over hun eigen grenzen te kijken. Zodat men, vanuit dat perspectief, in het eigen tempo, nieuwe waardevolle stappen in het leven kan zetten. Daar hou ik van. Voor Pensioen in Zicht maak ik van die liefhebberij, op een aantal mooie locaties en in samenwerking met goede inleiders, werk.

Image

Frans Hoeke

Trainer/adviseur. Trainer pur sang. Al 20 jaar hou ik me met veel plezier met dit vak bezig om mensen, teams en organisaties verder te helpen. Leren door te ervaren kenmerkt mijn werkwijze! Als in beweging komen ook voor u of uw team gewenst is heb ik hier graag met u contact over.

Image

Gea Dijkstra

Secretaresse, Pensioen in Zicht. Op de mooiste werkplek die je kunt wensen ben ik het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en deelnemers aan de cursussen Pensioen in Zicht. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel.

Image

Lieneke Akkerman

Senior trainer en (loopbaan)coach. Woonachtig te Nijmegen, reizend  en trainend door het hele land.  Ik ben geïnspireerd door levensverhalen uit de loopbaan van mensen: van starters tot stoppers (PIZ). Ik hou ervan samen leerzame momenten te creëren, het liefst ook letterlijk in de natuur!

Image

Ria Rintjema

Secretaresse. Ik werk voor Inburgering en voor Pensioen in Zicht. Registreren, factureren, correspondentie, contact met diverse mensen…, volop afwisseling. ‘t Blijft mooi wanneer cursisten uiteindelijk slagen voor het inburgeringsdiploma! De prachtige locatie in Bakkeveen en mijn collega’s maken mijn werkplezier compleet.

Image

Wim Ballemans

Senior trainer/adviseur. ‘Pensioen in Zicht is mijn lust en mijn leven. Goede voorwaarden creëren waarin de deelnemers stil kunnen staan bij deze belangrijke verandering in hun leven. Ik ben een vernieuwer. Onze doelgroep vernieuwt immers ook en vraagt steeds om een bij-de-tijdse benadering.

Image
Terug