Miranda de Vries, nieuwe trainer Pensioen in Zicht

Ook nieuw bij Stavoor is Miranda de Vries. Ze gaat vanaf 1 september aan de slag als trainer Pensioen in Zicht, maar stelt zich nu al graag aan u voor:

Mijn naam is Miranda de Vries. Ik ben op 6 mei 1967 geboren in Leuvenheim (gemeente Brummen). Als kind wandelden we op de Loenermark. Niet ver van kasteel de Horst, waar nu Stavoor haar kan-toor heeft. Mijn nieuwe werkplek is verbonden met mijn jeugd. Als kind speelde ik graag buiten en eigenlijk ben ik wat dat betreft niet veranderd. Het liefste ben ik buiten. In het bos of fietsend, wandelend of hardlopend over de dijk langs de Waal.

Ik woon in Lent met mijn drie kinderen van 10, 12 en 13. Mijn zoon Christian is de oudste, dan volgt mijn dochter Asantewa en daarna mijn jongste zoon Emmanuel. Van de drie grote liefdes/ passies in mijn leven staan zij bovenaan. Ik vind het heerlijk om moeder te zijn en de ontwikkeling van mijn kinderen te beleven. Met alle ups en downs die daarbij horen.

Miranda en haar drie kinderen,
Asantewa, Emmanuel en Christian

Een andere grote liefde is de muziek. Al vanaf dat ik me kan herinneren maak ik muziek. Ik zing, ik speel piano en speel alle soorten blokfluiten. Ik geef ook piano- en blokfluitles aan kinderen. Ik geef ieder kind een eigen traject in de muziek. Sommigen willen klassieke muziek spelen en andere liever wat popliedjes zodat ze mee kunnen zingen. Ze leren allemaal noten lezen, techniek en improviseren maar per kind verschilt de aanpak en de muziekkeuze.

Zo werk ik ook het liefst in mijn training en coaching. Persoonlijk met aandacht voor ieder zijn of haar eigenheid. Het is net zoals wanneer ik aan het beeldhouwen ben. De uiteindelijke vorm zit al in de ruwe steen besloten. Het is alleen beitelen, vijlen en schuren en polijsten tot het zichtbaar wordt.

Een deel van mijn tijd besteed ik aan vrijwilligerswerk in de wijk. Ik vind het prettig wanneer mensen elkaar kennen in een buurt en zich verbonden voelen met elkaar en met de buurt waar ze wonen.

Over verbinden kan ik een heleboel vertellen en dat doe ik graag in een persoonlijke ontmoeting.

Hartelijke groet,

Miranda de Vries

Terug