Nieuwe locatie, nieuwe programma’s

it voorjaar hebben we met succes een nieuwe locatie ingewijd: Erfgoed Bossem in Lattrop. Het Erfgoed ligt niet ver van het schildersstadje Ootmarsum, langs het riviertje de Dinkel. In de oude Saksische boerderij treft u een fraaie cursusruimte, een sfeervol restaurant en 9 prachtige kamers. Als slaapplek kunt u ook kiezen voor een sterrenkubus met koepel en sterrenkijker! Of wordt u liever wakker met het gefluit van vogeltjes in een riante lodgetent met hemelbed en badkuip? En ja, aan de lucht van de biologische Brandrode Runderen is niet te ontkomen.

Eigenaren Dennis en Annette Rerink van Erfgoed Bossem

 

De sterrenkubussen, compleet met sterrenkijker.

Op deze mooie plek starten we in 2018 met enkele nieuwe programma’s. We zijn volop met de voorbereidingen bezig, van:

 Op verhaal komen
‘Jonge mensen gaan er op uit om nieuwe werelden te leren kennen. Ouderen bekijken de wereld op een nieuwe manier, Daar is net zo veel moed voor nodig’ Anne van Delft, vertelster.

Veel verhalen over ouder worden gaan over verval of over trotseren van de leeftijd, ‘for ever young’. In deze driedaagse gaan we op zoek naar verhalen over groei, kwetsbaarheid, ondeugd en eigen wijsheid. We laten ons inspireren door onze eigen verhalen in dit veranderingsproces én door vertellers, kunstenaars en filosofen. Wat is jouw verhaal? Wie is jouw held-op-leeftijd?

Deze cursus bieden we ook speciaal voor singles aan.

Bijzonderheden in deze 3-daagse cursus:

  • Workshop ‘Op verhaal komen’
  • Natuurbeleving in het Twents land
  • Anders kijken naar kunst in Ootmarsum

 Wandelend afscheid nemen van het werk

Erfgoed Bossem is een prima uitvalsbasis om Twente te ontdekken. We wandelen door het lichtglooiende land met haar essen, houtwallen en gevarieerde bos- en heideterreinen. Op de natste stukken zijn vlonders aangelegd om de voeten droog te houden.


Bijzonderheden in deze 3-daagse cursus:

  • Elke dag een wandeling van 5 – 15 km
  • Wandeling door het Springendal met natuurgids
  • Workshop ‘Gezond blijven, hoe zorg ik daarvoor?’

Wilt u meer weten over de cursus Pensioen in Zicht?
Kom naar onze de voorlichting die op donderdag 12 oktober plaatsvindt, zie www.stavoor.nl/pensioen-in-zicht/voorlichtingsbijeenkomsten.aspx
bel ons: (0800) 55 606 55 (gratis)
of kijk op onze website: www.stavoor.nl/pensioeninzicht

Terug