Nieuwe meubels in het Huis van Welbevinden

Bij onze deelnemers zal het logo van het Huis van Welbevinden bekend voorkomen. Het Huis is een verzamelbak van allerlei teksten, filmpjes en boeken, die als inspiratie kunnen dienen in onze cursussen. Het Huis, dat laat zien hoe groot de mogelijkheden van Powerpoint zijn, was grondig aan nieuw meubilair toe. We hebben veel ietwat verouderde of niet erg aantrekkelijke informatie er uit gehaald. In de plaats daarvan zijn er, passend in dit YouTube-tijdperk, vooral veel nieuwe filmpjes in het Huis gekomen. Zo zien we Wende Snijders zingen over wat Mens zijn voor haar betekent. Of zien we hoe Erik Scherder op zijn enthousiasmerende manier ons probeert in beweging te krijgen. Er is aandacht voor het milieu, er zitten aanstekelijke dansfilmpjes in, Freek de Jonge zingt ‘Wees niet bang’, Okke en Eus van Koefnoen gaan naar de 50+-beurs en nog veel, veel meer. Natuurlijk hebben ook enkele filmpjes over het fenomeen Blauwe Zones hun plek in het Huis gekregen.

Helaas, we kunnen u niet het hele Huis laten zien, daarvoor moet u echt meedoen aan een van onze cursussen. We kunnen u wel een inkijkje geven:

Het Huis van Welbevinden, een huis met verrassende inkijkjes.


De hal staat voor afscheid nemen, komen en gaan. Dat kan dansend met Jacqueline Govaert  of Justin Timberlake, of zingend met de ‘oudjes’ van Jong@Heart.

Op zolder hangt de Atlas van de Belevingswereld en vertelt Wende Snijders hoe het voor haar is om mens te zijn.

 

Terug